Finansiera ny eller begagnad mc

Finansiera ny eller begagnad mc

ProBike Finansiering.

I vårt jobb har vi den stora fördelen att vi får och kan förverkliga drömmar! Ett av de viktigaste redskapen för det är en unik och förmånlig finansiering.

ProBike Lånet (konsument och företag)

Avbetalning – vårt vanligaste lån som gör det lättare än vad du tror att förverkliga din dröm! Du kanske vill betala din nya eller begagnade motorcykel under en längre tid? Eller vet du redan nu att du kommer att byta till en ny hoj inom några år? Tack vare att de märken vi säljer har bra andrahandsvärde kan vi erbjuda att lägga upp restvärden på din motorcykel och vi kan därför erbjuda branschen absolut bästa och mest förmånliga finansieringslösningar. Räntan är avdragsgill i deklarationen med 30 %. Hör med oss så hjälper vi dig att ta fram den absolut bästa lösningen för just dig.

FAKTA

Vem: Konsument & företag

Tid: Kontraktstiden varierar mellan 12-120 månader.

Kontant: Kontantinsatsen är lagstadgat lägst 20% (gäller konsument) och den beräknas på priset på din motorcykel inklusive eventuell extrautrustning. Kontantinsatsen kan även betalas i form av inbyte.

Betalning: Du betalar månadsvis och du väljer själv om det är via bank- eller autogiro. Du kan också göra extraamorteringar och lösa ditt lån i förtid utan några extra tillkommande avgifter.

Restskuld: Din motorcykel (ny eller begagnad) har ett bra marknadsvärde även efter kontraktstidens slut, alltså finns möjlighet att ha en restskuld på ditt ProBike Lån. Storleken på restskulden varierar beroende på kontraktstid. Exempel: vid 36 månader är restskulden max 50% och vid 84 månader är restskulden max 10%. Din ProBike butik hjälper dig att hamna på en bra nivå så att övervärdet mellan restskuld och marknadsvärde exempelvis kan täcka handpenningen på din nästa motorcykel. Efter kontraktstidens slut kan du naturligtvis förlänga ditt lån, byta till en ny mc eller enkelt lösa din restskuld.

- Efter kontraktstidens slut kan du naturligtvis förlänga ditt lån, byta till en ny mc eller enkelt lösa din restskuld.

- Gå in på det fordon du är intresserad av och räkna själv fram ett finansieringsupplägg som passar dig!

Kom in till oss redan idag så kan vi göra en kreditprövning!